Futás és retro diszkó: így alakul a szilveszteri program Szolnokon

Megosztás

Sportos programmal indul a 2023-as esztendő utolsó napja a megyeszékhelyen, este pedig DJ Eszenyi és Mr. Rick x DJ Fodor gondoskodik a felhőtlen szórakozásról a Kossuth téren.

A szolnoki szilveszter keretében egy igazi sportos programmal indul az év utolsó napja: a tavalyi nagy sikerre való tekintettel idén is elindul a Szilveszteri Futás az AURIGA ÉRTE, az Ejtőernyősök Szolnoki Szervezete és a Gördögök SE közreműködésével.

Este pedig igazi retro disco hangulattal várják Szolnok lakosságát a Kossuth térre. A felhőtlen szórakozásról DJ Eszenyi és Mr. Rick x DJ Fodor gondoskodik.

Mint a szervezők írják, Mr. Rick a 90-es évek egyik népszerű előadója olyan slágerekkel, mint a Zárjon be a gyár, Szállj, csak szállj vagy a Mambo Italia. Városunk egyik legismertebb DJ-jét nem kell bemutatni, hiszen több évtizede „felelőse” a legnagyobb buliknak. DJ Eszenyi hamisítatlan retró zenékkel hozza el a Kossuth térre az igazi Eszenyi Feelinget.

A nosztalgia és a jó hangulat hajnali három óráig végig garantált! – olvasható a programajánlóban.

Mint az alábbi plakátról kiderül, Szalay Ferenc polgármester köszöntőt majd majd éjfélkor, valamint tűzijáték is várja az érdeklődőket.

Kapcsolódó cikkek